dilluns, 11 de juny del 2012

                       

Plataforma contra la Fórmula 1 
 programació d'actes per si són del VOSTRE interès.

PROGRAMA D'ACTES CONTRA EL CIRCUIT URBÀ DE F1
16 juny:
18.00 -22.00 - Jornada de concerts, teatre crític-social i xerrada-debat al voltant de la incompetència, les retallades, el malbaratament i la corrupció dels governs autonòmic i municipal, i el circuit urbà de la F1 el súmmum de tota aquesta insensatesa .

Grups confirmats: Banda Bogeria, Morgana vs. Morgana

 
17 juny:
10.00 - Bicircuit: farem una marxa en bicicleta per reivindicar l'ús del transport ecològic i sostenible enfront de la contaminació i el malbaratament que suposa la F1. Vine i decora la teva bici contra la F1, la bici més original es porta una samarreta. Sortida des de la Plaça del Tribunal de les Aigües Esdeveniment FB: http://www.facebook.com/ events/443880498973144 / · 12.00 - CADENA HUMANA al voltant del circuit

23 juny:
CARAVANA Indignada: recorrerem la ciutat en caravana (cotxes, bicicletes, camions) amb pancartes, xiulets, disfresses, etc que demostrin la nostra indignació davant la dilapidació de diners públics a la F1, mentre ens roben els serveis públics.

24 Juny:
12.30 - CACEROLADA: volem fer més soroll que ells i fer pancartes gegants a la sorra perquè es vegi a tot el món que no volem F1 a València. Platja de les Arenes, davant de l'Hotel Neptuno.

Convocatòria de reunió de la Plataforma
DIMECRES 13 DE JUNY A LES 18H A L'IES JOSEP SEGRELLES D'ALBAIDA


ORDRE DEL DIA:
INFORMACIÓ REUNIÓ DE VALÈNCIA
JORNADA 17 DE JUNY A LA MALVAROSA
SOPAR DE LA PLATAFORMA (els qui tingueu propostes ja clares aporteu-les a la reunió)
PRÒXIMES ACCIONS I CONTINUITAT.


Salut i ens veïem dimecres.


PER FER BOCA US RECOMANEM:


La letra pequeña del rescate a España 





... Desde Alemania recetan desde hace años a España cuatro medidas para el ajuste fiscal, para cuadrar las cuentas públicas. Cuatro grandes recortes de los que Rajoy nos hará tomar dos tazas: pensiones, funcionarios, IVA y prestaciones por desempleo.  
Recorte a funcionarios. Con casi seguridad, se congelarán las nuevas plazas y también se recortarán los salarios, probablemente a través de reducciones en las pagas extras y en los complementos. La línea roja está en los despidos: en reducir el número total de trabajadores públicos, no solo eliminando interinos. No sería novedad en un país intervenido: ya ha pasado en Irlanda, en Grecia y en Portugal.